גומת חן 

“אנחנו רוצים בית שיהיה מתוכנן נכון בשבילנו,
אנחנו לא מחפשים מופע ראווה לאורחים,
לא מעניין אותנו שייכנסו ויגידו וואוו".


כששמעתי את הקו המנחה שלהם,

מיד ידעתי שהם לקוחות שאני רוצה לעבוד איתם.

גם אני לא מחפשת את הוואו.
וואוו זה כיף, אבל זה לא העיקר.


מבחינתי מה שחשוב בתהליך התכנון הוא להכיר את הלקוחות ולהבין מה באמת הצרכים שלהם ואת כל אלו להתאים לנתונים הקיימים.

אז הבסיס המשותף בינינו היה מצוין והתחלנו בעבודה.

אחד העקרונות המובילים בתכנון היה פונקציונליות לצד גמישות, בהתאם לאורח החיים של משפחה צעירה.
המטבח הוגדל לעומת התכנון המקורי, מיקומו בצידו האחד של החלל הציבורי ומולו, בצד השני, קיר הטלויזיה. ספה ממוקמת ביניהם ומייצרת חלוקה לאזורים שונים. בקלות ניתן להזיז את הספה ולאחד את החלל, כך שניתן לארח בדירה בנוחות.

גומת החן של הדירה, היא ללא ספק יחידת נגרות רב שימושית שתוכננה בסלון. היחידה משמשת כקיר טלויזיה, ארון אחסון לספרים ומוזיקה, מידוף לתצוגה דקורטיבית וגם מסתירה את ארון החשמל הדירתי.

הבסיס שבחרנו לדירה היה בחומרי גמר בהירים וטבעיים. על הצבעוניות הרכה הזו הוספנו נגיעות צבע שמוסיפות חיים ושמחה אך לא תופסות את תשומת הלב.

צלם:  Peled Studios / יואב פלד צילום אדריכלות

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

סטודיו אפק לאדריכלות ועיצוב פנים